Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

Het was heel ontspannend en slaapverwekkend, ik was er helemaal weg van, rustgevende muziek, mooie ruimte!

José

.

Voor mij een nieuw concept, ik werd er stilzwijgend van, ontzettend ontspannend, ik kwam tot volledige rust. Gewoon fantastisch. Ik kom terug.

Leen

.

Mijn eerste Yaoke massage. Ik word vriendelijk en warm ontvangen . Prachtige viool-muziek maakt het nog aangenamer en hartelijker. Ik word door het opgeknapte oude huis geleid, de open trappenhal door en de hoek om, tot in een ruime voorkamer. De antieke houten interieurkeuze met rustgevend witte muren en plafond is een perfecte keuze geweest. Zelfs mijn hart en gevoel wordt verzacht en brengt een glimlach op mijn mond….. rozeblaadjes liggen overal verspreid J en ik krijg een badjas om het lijf die overigens aangenaam en aansluitend zit, voor één keer niet te groot voor mijn fijn figuur. Ik krijg een theetje voorgeschoteld op een uitzonderlijk origineel versierd schaaltje, tot in de puntjes. Je wordt er hier week van, omdat men je zo speciaal laat voelen Ik weet nog niet wat me te wachten staat, maar ik ben wel benieuwd……HEERLIJK, ZALIG, WARM, AANGENAAM, ONTSPANNEND, VERKWIKKEND, DEUGDDOEND zijn de woorden die omschrijven wat me zonet verwende. Volgende week word ik 24, geen beter kado. Succes aan de ploeg

Jemina

.

Ik ben uiterlijk een heel rustig persoon. Door mijn werk (en persoonlijkheid) heb ik wel vrij veel innerlijke stress. Ik heb al 2 maal een klassieke massage gehad, waar ik me dan eigenlijk meer lig te concentreren op het feit dat ik moet ontspannen. Ik vind dit achteraf dan wel een goede ervaring, maar dan denk ik wel, OK, maar toch niet volledig ontspannen. Wat ik bij deze massage daarentegen ervaren heb was fantastisch, enorm ontspannend, rustgevend, kortom ideaal. Ik kom zeker terug !

Ann