Onze massages kan je genieten voor een tijdsduur die jou op dat moment bevalt:

Classic hands

De klassieke grondige manuele massage full body door professionele handen uitgevoerd.

  Zoete amandelolie Goldstar-nectar
Prijs 20min 50min 20min 50min
2 handen 45 euro 65 euro 49 euro 72 euro
4 handen 89 euro 125 euro 89 euro 135 euro

Deep Tissue massage

Vanaf heden hebben wij een gespecialiseerde medewerkster die Deep Tissue massage eer aandoet. Deze massage is vooral gericht op het loskrijgen van knopen. Het is een krachtige massage waar voornamelijk gebruik gemaakt wordt van knedingen, huidrollen en huidrekkingen en fricties. Er wordt druk uitgeoefend op pijnlijke plekken waardoor diepe knopen of blokkades verminderen. Hierbij oefent de masseuse met haar knokkels en ellebogen druk uit en maakt langzame strijkingen over de spieren en het bindweefsel. Deze stokes kunnen aangenaam maar ook gevoelig aanvoelen indien er veel spanning zit. De druk en intensiteit wordt aangepast aan de gevoeligheid en de probleemstelling van de klant.

Deze massage biedt veel gezondheidsvoordelen. Wanneer spieren verkrampt zijn, is de bloedsomloop en zuurstof plaatselijk geblokkeerd. Door middel van een deep, tissue massage te ondergaan helpt dit de blokkade op te heffen. Deze behandeling zal verklevingen veroorzaakt door ontstekingen en emotionele spanning weghelpen.

Na de massage: voldoende water drinken, zoniet kan hoofdpijn optreden. Je lichaam gaat harder aan de slag om afvalstoffen af te voeren en heeft daarom meer behoefte aan water. Wij bieden u hier reeds een glas water aan na de behandeling om deze verwerking in gang te zetten.

Frequentie van de behandeling: deze is afhankelijk van de spanning en stress die het dagelijkse leven je bezorgt. Dit gaat van één keer per week naar één keer maand.

Deze massage geeft je verlichting, zowel fysiek als mentaal en geeft je energie om weer hard aan de slag te gaan.

  60min 90min
Prijs 75 euro 98 euro

Abonnement: 10 behandelingen + 1 gratis

Hot stone body

Deze bestseller werkt hemels relaxerend op uw spieren, lichaam en geest. U waant zich in een andere wereld tijdens deze ayurvedische massage met warme lavastenen. Zij houden hun warmte ontzettend lang vast en werken zacht en diep in op het lichaam. U wordt van kop tot teen deugddoend gemasseerd. Werkt uitermate de-stresserend.

  20min 50min 80min
Prijs 49 euro 69 euro 89 euro

Kaarsmassage

Een nieuwe warmte-therapie onder vorm van manuele massage met een heerlijk geurend lauw wellness elexir naar keuze : vanille, witte thee of ananas/mango.

  20min 50min 80min
Prijs 45 euro 69 euro 89 euro

Schelpenmassage

Een trio-massage van warme zee-schelpen en manuele handmassage.

  20min 50min
Prijs 45 euro 65 euro

Chocolademassage

Chocolade bezit de eigenschap het gelukshormoon (endorfine) in ons lichaam een voelbare boost te bezorgen. Daarom verschaft chocolademassage naast het weldoen van de manuele massage een heerlijk gevoel van welzijn en relaxate.

  20min 50min
Prijs 49 euro 69 euro

Bamboo massage

Gecombineerd met manuele massage geniet je hier van een afwisselende relaxerende lichaamsmassage met houten masage-rol (minder geschikt voor extra-tengere klanten)

  20min 50min
Prijs 45 euro 65 euro

Gold Star massage

Manuele body massage (met ellebogengrepen) waarbij de Gold-nectar je huid een extra gouden glans verschaft

  20min 50min
Prijs 49 euro 72 euro

Business relax massage : heavenly quick!

Heb je maar even de tijd om uit de stress van de dagelijkse sleur te stappen, loop dan even bij ons binnen voor een relaxerende stoelmassage. Hierbij worden rug, nek, schouders en hoofdhuid op een professionele manier gemasseerd met vaste hand.
Just try once to find the way…

  20min 30min
Prijs 42 euro 49 euro