Wij verzorgen permanente make-up van ogen, lippen (met of zonder inschaduwing) wenkbrauwen.

Onze belangrijke referentie : wij zijn reeds 25 jaar intensief bezig met de toepassing van deze methode ten einde natuurlijke blikken te versterken en verbeteren.

Wenkbrauwen krijgen dankzij micro-blading een natuurlijke look. 

Ons constant alert zijn voor alle vernieuwingen van apparatuur en pigment geeft ons de referentie professioneel en betrouwbaar te zijn. 

Belangrijk is dat onze pigmenten geen verboden zware metalen bevatten. 

BELANGRIJK
Wij werken met een nieuw geperfektioneerd toestel dat quasi geen correktie vraagt, een fijnere afwerking levert en volledig volgens de nieuwe Europese hygiënenormen werkt. 

Ogen: Eyeliners (boven en onder) kunnen onze look aanzienlijk verbeteren met permanente make-up.
Het unieke comfort, bij het ontwaken van elke dag deze niet telkens opnieuw te moeten tekenen is onschatbaar. Kleur en vorm worden telkens individueel besproken, al naar gelang uw fysionomie, pigmentatie en persoonlijke smaak. 

Duur : 110 min (boven en onder)

Lippen: Kleine of niet symmetrische lippen worden gecorrigeerd of visueel voller gemaakt met permanente make-up.
Benevens de correktie-doelstelling kan deze behandeling tevens uitgevoerd worden om van het dagelijkse comfort van een gezette lipcontour te genieten. Hierbij kan een inschaduwing een supplementaire natuurlijke blik bezorgen 

Duur : 80 à 110 min

Wenkbrauwen: Hier immiteren wij een natuurlijke ingroei (micro-blading) van de haren door ze systematisch in haar eigen vorm te tekenen. Deze behandeling kan worden uitgevoerd ter totale vervanging van afwezige wenkbrauwen of ter correktie van onvolledige op open gegroeide wenkbrauwen Wij hechten uitermate belang aan de kleurbepaling alsook de vorm ervan. Eenieder van ons weet dat te harde of onnatuurlijk lijkende wenkbrauwen ons een zeer strenge en boze blik kunnen geven 

Onze ervaring van 25 jaar hierbij is uw garantie voor tevredenheid.

Duur : 50 tot 80 min

Houdbaarheid :3 à 4 jaar, al naar gelang het absorberings-gehalte van je huid