PCAskin: huidverzorging met klinische kwaliteit, ondersteund door wetenschap

Hoe vaak kamp je met:

- een overgevoelige huid?

- rimpels?

- puistjes?

- acné littekens?

- een droge huid met fijne lijntjes?

- bruine vlekken?

- grove poriën?

- …?

We durven te wedden dat jouw skincarekast thuis aan het uitpuilen is van verzorgingsproducten voor deze problemen zonder dat je weet wat nu écht bij jouw huid past.. Hebben we het juist? Geen zorgen! Dankzij PCAskin boek je écht resultaat en zal er meer dan één iemand in jouw omgeving opmerken hoe goed je er uitziet. Hallo zelfzekerheid!

NIEUW: PCAskin, de huidverzorging met klinische kwaliteit dat wereldwijd door meer dan 80.000 PCAskin-artsen & -experten gebruikt wordt en dat jaarlijks goed is voor meer dan 1.3 miljoen PCA skin peelings.

Het uniek gepatenteerde Omnisome Delivery systeem is het grote geheim van PCAskin dan voor een langer, dieper en intensere werking zorgt.Een medische lijn in een cosmetisch jurkje….

Klaar om er écht iets aan te doen? Kom tot en met maart langs voor een gratis huidconsultatie zodat we nagaan wat er reëel aan de hand is met jouw huid en wat de juiste behandeling voor jou is. Daarna raden we jou aan om regelmatig een opvolgingsessie in te plannen zodat jouw besproken doelen zeker behaald worden. Maar het allerbelangrijkste is de thuisverzorging. Als je onze raad en behandelmethode op de letter volgt, zal je pas écht shinen en elke dag tevreden je badkamer buitenstappen.